Με δήλωσή του, μετά ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ο Αχαιός Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο κόμμα του, ζητά την εμπιστοσύνη του λαού για να ξαναέλθει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής, ως η μόνη δύναμη που μπορεί να φέρει πραγματική ελπίδα, προοπτική και κοινωνική δικαιοσύνη.

Όλη η δήλωση :

“Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, βρίσκει την παράταξή μας στην πιο ελπιδοφόρα στιγμή της.

Τα στελέχη μας από όλη την Ελλάδα καλούνται να δώσουν τον συλλογικό και προσωπικό τους αγώνα με πίστη, πάθος, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη, για να ξαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που πραγματικά ανήκει.

Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τις ανάγκες μιας δοκιμαζόμενης κοινωνίας και να φέρει πραγματική ελπίδα, προοπτική και κοινωνική δικαιοσύνη στον ελληνικό λαό.

Βάζοντας τέλος στις πολιτικές της τελευταίας τετραετίας, που σφράγισαν τη ΝΔ ως το κόμμα των πλουσίων και δημιούργησαν συνθήκες ασφυξίας για την πατρίδα μας, την δημοκρατία, τους θεσμούς και τους αγωνιούντες συμπολίτες μας, που μάχονται να διασωθούν ενάντια στην ακρίβεια, τον πελατειασμό και το κράτος των ολίγιστων.

Στον αγώνα αυτό καταθέτω την υποψηφιότητά μου και ζητώ την ψήφο του αχαϊκού λαού, με ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης που τίποτε δεν μπορεί να παραβιάσει και με την υπόσχεση ανατροπής κάθε λαϊκίστικης και συντηρητικής πολιτικής, απ’ όπου και αν εκπορεύεται.

Καλό μας αγώνα”.