Παράπονα έχουν οι κάτοικοι της Περιβόλας από την δημοτική αρχή και τους αρμοδίους για μια πλατεία που θα μπορούσε να είναι το στολίδι της περιοχής, όμως, παρόλα αυτά δεν έχει αξιοποιηθεί και μοιάζει να είναι εγκαταλειμμένη.

Ο λόγος για την πλατεία των Αγίων Πάντων, έναν τεράστιο κοινόχρηστο χώρο που για την συγκεκριμένη περιοχή την Περιβόλα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς. Η πλατεία αυτή θα μπορούσε να είχε δομές που θα αφορούσαν την αναψυχή, τον αθλητισμό ή το παιχνίδι των παιδιών, με γήπεδα, παιδικές χαρές, διαδρόμους για πεζοπορία ή ακόμα και για ποδήλατο.

Έτσι όπως είναι τώρα όμως είναι μόνο για… βοσκή! Για να βγάζουν τα πρόβατα να βόσκουν από το γκαζόν που μοιάζει να έχει μετατραπεί σε χορτάρι από την εγκατάλειψη και τη έλλειψη φροντίδα.

Στην πλατεία ενίοτε έχουν παρατηρηθεί τέτοια σκηνικά, με τους βοσκούς από τα χωριά της περιοχής να κατεβάζουν τα πρόβατα για βόλτα, ενώ άλλοτε λόγω της κατάστασης αυτής, βρίσκουν την ευκαιρία να στήνουν τις σκηνές τους διάφορες ομάδες ρομά που μένουν για λίγο εκεί και φεύγουν.

Η πλατεία των Αγίων Πάντων λοιπόν έχει τα πάντα. Εκτός φυσικά από τις δομές που θα της έδιναν την δυνατότητα να γίνει ένας χώρος αναψυχής για του κατοίκους της περιοχής που εδώ και χρόνια φωνάζουν στους αρμοδίους  για να γίνει κάτι. Αδίκως όμως…

(Οι φωτογραφίες είναι της Δώρας Τσαμπρού).