Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το περασμένο Σάββατο η σχολή χορού "Tanguera dance academy".

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, διεξήχθη στον ολοκαίνουριο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο της σχολής (Αγίου Ανδρέου 89-91) μια βραδιά Αργεντίνικου tango, όπου το κοινό της πόλης απόλαυσε το ποτό του, βλέποντας χορευτές από όλη την καλλιτεχνική κοινότητα της πόλης να χορεύουν στην πίστα.

Το μεγάλο γεγονός της εκδήλωσης, ήταν ένα φαντασμαγορικό Τango Show που έδωσαν οι δάσκαλοι της Ακαδημίας Φώτης Κακκιού και Λίντια Μουσχουντή από την Αθήνα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι βασικοί συνεργάτες της σχολής.


Η βραδιά έκλεισε με πολλά δώρα για όλους, αφήνοντας άπαντες ευχαριστημένους.

Με το ξεκίνημα κάθε χρονιάς να σηματοδοτεί το έναυσμα νέων συνηθειών και χόμπι, η σχολή χορού "Tanguera dance academy" είναι πάντα ανοιχτή για να υποδεχτεί νέα μέλη, προσκαλώντας τον κόσμο της πόλης να γνωρίσει όχι μόνο το αργεντίνικο tango σαν χορό, αλλά σαν τρόπο ζωής και έκφρασης.


Η Ιωάννα Ανδρικοπούλου ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια μαζί την ομάδα της με αγάπη και εμπειρία γι' αυτό που κάνουν ανταποκρίνονται καθημερινά στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών χορευτών.

Να σημειώσουμε πως μόνο στην ακαδημία δημιουργούνται τμήματα για νέους μαθητές καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς!

Info

Τηλέφωνο: 6978139176 (Ιωάννα Ανδρικοπούλου)
Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 89-91
Site: https://www.tanguera.gr/
FB: Tanguera Dance academy (https://www.facebook.com/profile.php?id=100027689725997 )
Instagram: Tangera_danceacdemy (https://www.instagram.com/tanguera_danceacademy/ )