Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και οι οποίες τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Νικηφόρο.

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί» ξεκαθαρίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παρά λίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου, πώς μπορεί να σε δει ερωτικά;» προσθέτει στη συνέχεια.

«Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ» σημειώνει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όσον αφορά την αλήθεια γύρω από την προσωπική της ζωή, η Δήμητρα Κατσαφάδου παραδέχεται: «Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω».