Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζει την μεγάλη πολιτική της δραστηριότητα και τις επόμενες μέρες προχωρά στις παρακάτω συσκέψεις με στόχο να συζητήσει για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ στο χώρο των αυταπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, στο χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Τετάρτη 1 Φλεβάρη

Σύσκεψη-συζήτηση με αυταπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ με θέμα: «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί ΕΒΕ αντιστεκόμαστε! Καμία αναμονή! Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ!» με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ, στις 6:30μ.μ. στην Πάτρα στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέα 12).

Δευτέρα 6 Φλεβάρη

Σύσκεψη-συζήτηση για τις εξελίξεις στο χώρο του Πολιτισμού και τις θέσεις του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ, στις 7:30μμ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ».

Τετάρτη 15 Φλεβάρη

Σύσκεψη-συζήτηση για τις εξελίξεις στο χώρο του Αθλητισμού και τις θέσεις του ΚΚΕ με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 7:00μμ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην αίθουσα «Αλέκα Σίουλη».