Ως άνθρωπος του τόπου μας, που μοιράζομαι μαζί σας καθημερινά τις ίδιες δυσκολίες, την αγωνία και την αβεβαιότητα για το αύριο, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση να είμαι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής. Έναν πολιτικό χώρο που ενέπνευσε γενιές και γενιές και εξακολουθεί ν’ αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη πολιτική πρόταση.
Το ΠΑΣΟΚ για τον ελληνικό λαό ήταν πάντα και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι και οι αξίες του. Από την προηγούμενη κιόλας, 4ετία οπότε και συμμετείχα για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, είχα πει ότι θα είμαι παρούσα και την επόμενη μέρα. Κι αυτό ακριβώς έκανα, με συνέχεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα.
Είμαι εδώ,
Για να μοιραστούμε αλήθειες, να κατανοήσουμε μαζί το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ρεαλισμό.
-Για τη γενιά μου, τιμώντας την οικογένειά μου που αγωνίστηκε για να μου προσφέρει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται κάθε νέος άνθρωπος, όπως άλλωστε, κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους. Και πραγματικά είμαι υπερήφανη, γιατί μέχρι σήμερα τίποτε δεν μου χαρίστηκε.
-Για εκείνους που έχουν μάθει να ακούν, που δεν είναι ευκολόπιστοι, ούτε τρέχουν πίσω από «σωσίες» αναζητώντας την εύκολη λύση.
-Για τους νέους ανθρώπους που αισθάνονται αδικημένοι, παραγκωνισμένοι και απογοητευμένοι από ένα σύστημα που δεν τους επιτρέπει να εξελιχθούν.
-Για όσους προσπαθούν σκληρά με αξιοπρέπεια, περιμένοντας να αναγνωριστούν οι κόποι τους
-Για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που πρέπει να έχει λόγο και ρόλο, να μιλά και όχι να σιωπά, να ρωτά και να παίρνει απαντήσεις καθαρές και τίμιες.
Είμαστε όλοι εδώ και συνεχίζουμε μαζί!
Προχωράμε μαζί σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας, της προόδου και της σοσιαλδημοκρατίας.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Καλό μας αγώνα!

Ολυμπία Λόη, Υποψήφια Βουλευτής Νομού Αχαΐας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής