Ο Γιώργος Παπαπαύλου με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστή τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία τον καθήλωσε για 14 ημέρες στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πώς από ένα απλό θετικό τεστ στον κορονοϊό έφτασε να έχει τεράστια προβλήματα στο ανοσοποιητικό του σύστημα.

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατά τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαπαύλου.

«Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου» συνεχίζει ο γνωστός ηθοποιός.

«Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα από την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς», ολοκλήρωσε ο Γιώργος Παπαπαύλου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.