Όλες οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων είναι ανοικτές πλέον και η χειμερινή σεζόν ουσιαστικά ξεκινάει τώρα για το σημαντικότερο πόλο έλξης των Καλαβρύτων.

Στα Καλάβρυτα το έχει στρώσει για τα καλά και μετά από την χιονόπτωση που σημειώθηκε τις περασμένες ημέρες είχαμε και νέα το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων το Σαββατοκύριακο εφόσον ο καιρός το επιστρέψει αναμένεται να γίνει χαμός από τον κόσμο και τους επισκέπτες που θα ανέβουν στο Χελμό.

Η δίψα άλλωστε όσων λατρεύουν τα χειμερινά αθλήματα στις πίστες του κέντρου και για να χαρούν την ομορφιά αυτών των σπορ, είναι μεγάλη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αναμονής, με τον καιρό να έχει όλο αυτόν τον κόσμο σε καραντίνα.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο έτσι του μήνα το Χιονοδρομικό θα είναι σε πλήρη λειτουργία και το γεγονός αυτό αναμένεται να δώσει και μια μεγάλη ώθηση στην αγορά των Καλαβρύτων και στην τοπική οικονομία.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης για αυτό το Σαββατοκύριακο, με το που έγινε γνωστό ότι το Χιονοδρομικό θα λειτουργήσει στο 100% των πιστών του, παρουσίασαν σημαντική αύξηση.

Μένει φυσικά να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα και πως το άνοιγμα του Χιονοδρομικού θα βοηθήσει και στην επισκεψιμότητα τις καθημερινές που μέχρι ώρας ήταν σε ένα μέτριο έως χαμηλό επίπεδο.