Το πρωί της Κυριακής 22.01.2023 τα παιδικά τμήματα χορού και εικαστικών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το καλό της νέας χρονιάς.

Οι μικροί μαθητές ήρθαν στο Λύκειο με τον γνωστό σε όλους μας ενθουσιασμό τους και «γέμισαν» τον χώρο και τις καρδιές μας με αθωότητα, ζεστασιά και χαρά.

Παρακολούθησαν την διήγηση του λαϊκού παραμυθιού «Η κυρά-Καλή» από την Νηπιαγωγό κυρία Δήμητρα Νικολοπούλου, ενώ με την καθοδήγηση την δική της και την βοήθεια των δασκάλων τους κατασκεύασαν ένα ημερολόγιο εμπνευσμένο από το παραμύθι που άκουσαν.

Η μικρή τυχερή μαθήτρια που κέρδισε το φλουρί πήρε το δώρο της(4 εισιτήρια θεάτρου της πόλης μας) και η εκδήλωση έκλεισε με τον κεφάτο χορό των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε την κυρία Δήμητρα Νικολοπούλου για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή της στο κάλεσμα μας καθώς και τους δασκάλους των παιδιών μας , κκ Νεκταρία Μπονάτσου, Βένια Πολυχρονοπούλου, Ειρήνη Σαρκάβελα και τον κ Γιώργο Παναγιωτάρα για την συμμετοχή και την βοήθειά τους.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε όλη την χρονιά και την τιμή που μας κάνουν να μας εμπιστεύονται τους πιο πολύτιμους «θησαυρούς» τους-τα παιδιά τους!
Καλή και ευλογημένη χρονιά!