Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στις αρχές για άνδρα που βούτηξε στο κενό από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε στη θάλασσα του Πατραϊκού νεκρός.

Το άτομο βρέθηκε δυτικά της Γέφυρας, κοντά στους πυλώνες της προς Αντίρριο.

Στο σημείο οδηγήθηκε το Λιμενικό και η Αστυνομία ενώ γίνεται και έλεγχος στις κάμερες.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισης και της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, για πτώση ατόμου στη θάλασσα, από τη γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του ανωτέρω, με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Ε/Γ – Ο/Γ πλοίων της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντίρριου, ιδιωτικού σκάφους, σκάφους του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστικών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών, ιδιώτη δύτη καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Εν λόγω άτομο, εντοπίστηκε και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αφού μεταφέρθηκε στην Ιχθυόσκαλα Πατρών, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 62χρονο ημεδαπό, που αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.