Την πρώτη της συνέντευξη μέσω Skype παραχώρησε η Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και όπως ήταν λογικό ξεκαθάρισε για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω» δηλώνει η Καρολίνα.

«Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Η αγάπη δεν έχει όρια. Σε βρίσκει, σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής» τόνισε στη συνέχεια η Καρολίνα για το ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της στο Survivor.