Μια γυναίκα κινδύνευσε χθες στα Εξάρχεια καθώς την ώρα που περπατούσε το οδόστρωμα υποχώρησε και βρέθηκε μέσα σε μια τρύπα βαθους 1.5 μέτρου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η άτυχη γυναίκα στο MEGA, έφυγε από την δουλειά της γύρω στις 3 το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο πάτησε πάνω σε ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, που υποχώρησε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Η γυναίκα έριξε ευθύνες στο συνεργείο, που έκανε εκείνη την ώρα εργασίες στο δρόμο, καθώς όπως είπε είχαν καλύψει πρόχειρα το σημείο και δεν είχαν τοποθετήσει σήμανση για να μην περνάνε από εκεί οι πολίτες.

Για το περιστατικό μίλησε στο Μega και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος τονίζοντας ότι: «Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το “χάσμα” του εδάφους και οι τεχνικές “δυνάμεις” έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ».

Στην συνέχεια ο κ. Αποστολόπουλος είπε:«Πέρασα κατά σύμπτωση με τη γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς, την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά».