Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Μαούτσου. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, αλλά και για τη σχέση της με τον Κώστα Νικούλι.

«Ο ρόλος της Νατάσας ήταν ένα απωθημένο μου τρελό! Θα ήθελα πολύ η Νατάσα να ανακαλύψει τον διπλό ρολό του Παράσχου στη σειρά», είπε αρχικά η Κατερίνα Μαούτσου και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να λύνει τα προβλήματα ο άλλος. Έχω αρχίσει να γίνομαι γυναίκα… γατούλα! Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί».

Η Κατερίνα Μαούτσου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Κώστα Νικούλι: «Πιστεύω πιο πολύ στην αγάπη και όχι στον έρωτα. Με τον Κώστα είμαι ερωτευμένη και υπάρχει πολλή αγάπη. Ο Κώστας με καταλαβαίνει, με ξελαφρώνει, με μαλακώνει το να μοιράζομαι πράγματα μαζί του.

Αυτό που με ενοχλεί στη συγκατοίκησή μας είναι ότι δεν βάζει τις κάλτσες του στα άπλυτα. Είναι κλισέ, αλλά ισχύει. Παλιά δεν ζήλευα, δεν με ένοιαζε. Τώρα μου αρέσει να κάνω και λίγο ναζάκι. Δεν ψάχνω το κινητό του, γιατί οποίος ψάχνει βρίσκει. Δεν κοιτάω λοιπόν για να μην βρω. Απλά εμπιστεύομαι».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Μαούτσου είπε: «Δεν έκανα παλιότερα όνειρα, τώρα κάνω. Για να κάνεις όνειρα πρέπει και λίγο να… αράξεις και να χαλαρώσεις».