Άνθινο Ρολόι. Έργο του ωρολογοποιού Δημήτρη Δρακόπουλου, κοσμούσε την πλατεία Τριών Συμμάχων επί δεκαετίες, στο σημείο όπου σήμερα βρίσκεται η γλυπτική σύνθεση «Έξοδος Νίκη» του Χάρη Πρέσσα.

Η Ευρώπη είναι γεμάτη άνθινα ρολόγια στις πλατείες της. Άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο γνωστά… Ας ταξιδέψουμε το καρναβάλι μας λοιπόν, ας τα «επισκεφτούμε» και ας απαθανατίσουμε τη στιγμή.

Φέρτε φωτογραφίες απ’ όσα περισσότερα άνθινα ρολόγια μπορείτε να επισκεφτείτε σε πλατείες της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Ένα ρολόι ανά χώρα. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι μπροστά από το άνθινο ρολόι και ο επισκέπτης να κρατάει ευδιάκριτη αφίσα (ή αντίγραφο αυτής ελάχιστου μεγέθους Α4) του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την αφίσα:

https://www.carnivalpatras.gr/wp-content/uploads/2023/01/KRIMENOS_THISAUROS_23_35x50.pdf

ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 70
1ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ 70

2ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ 60

3ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ 50

4ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ 40

5ος ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΑΘΜΟΙ 30

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΑΘΜΟΙ 20

*Για τις θέσεις των νικητών, σε περίπτωση που περισσότερα από ένα πληρώματα, μας στείλουν τον ίδιο αριθμό φωτογραφιών, τα πληρώματα αυτά θα πάρουν όλο το βαθμό της θέσης που αναλογεί στον αριθμό των φωτογραφιών αυτών και θα συνεχίσει η βαθμολόγηση κανονικά για τα υπόλοιπα πληρώματα.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ευδιάκριτες, καλής ανάλυσης και με όσο το δυνατόν περιορισμένο τον όγκο τους.

Η αποστολή τους θα γίνει στο σύνδεσμο που αφορά τη συγκεκριμένη δοκιμασία αυστηρά έως την Παρασκευή 17/02/2023 και ώρα 23:00 και είναι ο εξής:

https://www.dropbox.com/request/3ElPlUjIs2OhzbCE45FP

Πριν την αποστολή θα πρέπει να έχετε ονοματίσει όλες τις φωτογραφίες ως εξής: ΑΡΙΘΜΟΣ_ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ-ΧΩΡΑ-ΠΟΛΗ.jpg

*προς αποφυγή λαθών, παρακαλούμε αναγράφετε MONO ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ). Η αναγραφή αριθμού πληρώματος μπορεί να οδηγήσει σε μη κατοχύρωση των βαθμών λόγω αδυναμίας επιβεβαίωσης.

**Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πραγματικές και τυχόν μοντάζ θα έχει ως συνέπεια το μηδενισμό του πληρώματος.

***Ο φωτογραφιζόμενος αποδέχεται τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Σε περίπτωση που επιθυμεί μπορεί να αποκρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

****Σε περίπτωση προβλήματος στην αποστολή ή για φωτογραφίες με όγκο μεγαλύτερο από 5ΜΒ ανά φωτογραφία, παρακαλούμε στείλτε το υλικό στο email της οργάνωσης [email protected], και με αποστολή συνδέσμου από πλατφόρμες μεταφοράς αρχείων (file transfer) για περιπτώσεις μεγάλων αρχείων. Η ώρα παραλαβής που αναγράφεται στο email, πιστοποιεί και την εμπρόθεσμη αποστολή.

Όλα τα θέματα ανεβαίνουν στην επίσημη σελίδα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού www.carnivalpatras.gr/krymmenos2023/