Η Tanguera dance academy δεν είναι απλά μια σχολή χορού...

Είναι μια ιδέα που ξεκίνησε να υλοποιείται από το 2013 με σκοπό να κάνει τον κόσμο της πόλης να γνωρίσει όχι μόνο το αργεντίνικο tango σαν χορό, αλλά σαν τρόπο ζωής και έκφρασης.

Όλοι όσοι είναι μέρος αυτής της ομάδας μαθαίνουν να μοιράζονται, να χαμογελούν και να εκφράζονται μέσα από τον χορό και τη συναναστροφή τους.

Με καταξιωμένους δασκάλους από την Ελλάδα και την Αργεντινή, με έμφαση στην ποιότητα και την ακριβή απόδοση του χορού, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι μια σχολή χορού υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνεται καθημερινά στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών χορευτών.

Η Ιωάννα Ανδρικοπούλου ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια, με αστείρευτη αγάπη και εμπειρία συνεχίζει το έργο της.

Η μεγάλη βραδιά είναι γεγονός και πλησιάζει! 


Η σχολή χορού Tanguera Dance academy κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και σας προσκαλεί σε ακόμα μία υπέρλαμπρη βραδια!

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 21.30, στον ολοκαίνουριο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο της σχολής (Αγίου Ανδρέου 89-91), θα διεξαχθεί βραδιά Αργεντίνικου tango, όπου το κοινό της πόλης θα μπορεί να απολαύσει ένα ελαφρύ ποτό και να δει χορευτές από όλη την χορευτική κοινότητα της πόλης να χορεύουν στην πίστα.

Το μεγάλο γεγονός της βραδιάς, θα είναι ένα φαντασμαγορικό tango Show που θα δώσουν για το κοινό, οι δάσκαλοι της Ακαδημίας Φώτης Κακκιού και Λίντια Μουσχουντή από την Αθήνα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι βασικοί συνεργάτες της σχολής!

Η βραδιά θα κλείσει με την κοπή της πίτας και με πολλά δώρα για όλους!


Σημαντική σημείωση είναι ότι την Κυριακή 29/1 οι Αθηναίοι δάσκαλοι θα παραδώσουν ένα εντελώς δωρεάν μάθημα tango για αρχάριους μαθητές στις εγκαταστάσεις της σχολής!

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν αναμένεται άκρως εορταστικό, υπό τους ήχους του πιο ερωτικού χορού!


 Η Tanguera από το 2013 είναι ένας χώρος όπου μπορείς να μάθεις αυθεντικό αργεντίνικο Tango δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους του χώρου από την Ελλάδα και την Αργεντινή. 


Στοιχεία επικοινωνίας για να κλείσετε θέση είτε για την βραδιά είτε για το δωρεάν μάθημα:

Τηλέφωνο : 6978139176 (Ιωάννα Ανδρικοπούλου)
Διεύθυνση : Αγίου Ανδρέου 89-91
Site: https://www.tanguera.gr/
FP: Tanguera Dance academy (https://www.facebook.com/profile.php?id=100027689725997 )
Instagram: Tangera_danceacdemy (https://www.instagram.com/tanguera_danceacademy/ )