Γιορτάζουμε στην Πάτρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, το απόγευμα από τις 4:00μ.μ έως τις 7:00μ.μ, τα 10 χρόνια δράσεων της Φιλαναγνωσίας του οργανισμού Multicultural Children’s Book Day- U.S. Μαζί μας οι συγγραφείς: Άννα Δενδρινού, Ιωάννα Αραμπατζή, Θάλεια Τριανταφύλλου, Παναγιώτα Σμυρλή με τις εικονογράφους Ευτυχία Στυλιανέα, Χριστίνα Δημητρακοπούλου και Αναστασία Ντόντη.
Στην παρέα μας οι συγγραφείς: Luz Anyelly Santos- Πολιτιστικός Σύλλογος "Unión Latina" ΠΑΤΡΑ και την Κολομβία, Gurpreet Kaur Gaidu από την Ινδία και Elena Novak από τη Ρωσία.
Ο οργανισμός Multicultural Children’s Book Day- U.S. εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εκπαιδευτικό & συγγραφέα Αγαθή Ρόδη τα τελευταία 4 χρόνια, όπου σε εθελοντική βάση μαζί με Έλληνες συγγραφείς γίνεται η παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων των Παιδικών βιβλίων τους. Ο σκοπός της Πολυπολιτισμικής Ημέρας Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε Ιανουάριο είναι η γνωριμία με συγγραφείς από όλο τον κόσμο καθώς και η ανταλλαγή Πολιτισμικών στοιχείων μέσα από τις ιστορίες τους.
Σας περιμένουμε να διαβάσουμε αγαπημένα βιβλία, να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε στο φιλόξενο χώρο του Πολύεδρου!