Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον πρόσφατο κύκλο του GNTΜ αλλά και το δοκιμαστικό που έκανε παλαιότερα για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κάνω για ριάλιτι εγώ, δεν πιστεύω ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο και δεν είμαι για αυτά τα κανάλια τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι καλός για την ΕΡΤ1 και το History Channel. Καλεσμένος με χαρά να βρεθώ ξανά στο GNTM αλλά ακόμα είμαι νωρίς, δεν έχει συζητηθεί κάτι. Δεν μου είναι εύκολο αυτό ούτε και να βγαίνω σε συνεντεύξεις μου είναι εύκολο, αλλά το κάνω γιατί κάνετε οι δημοσιογράφοι μια δουλειά και τη σέβομαι».

«Το My Style Rocks δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί τις ώρες που προβάλλεται είμαι στη δουλειά. Είναι ένα διασκεδαστικό σόου για κάποιον που κάθεται στο σπίτι του και θέλει να περάσει όμορφα. Μου είχαν κάνει παλιότερα πρόταση και είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My Style Rocks. Δεν με πήραν, κακώς έκανα και το δοκιμαστικό ακόμη αλλά δεν μπορούσα να πω όχι γιατί κάποιος που με ξέρει, πιστεύω, δεν χρειάζεται να με περάσει από δοκιμαστικό» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Ζούλιας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.