Για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Η κοπέλα που τραγούδησε στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού ονομάζεται Αναστασία Βελισσαρίου.

Είναι από την Πάτρα και όσοι την γνωρίζουν και έχουν παρακολουθήσει την πορεία της μιλούν για ένα μεγάλο ταλέντο που έχει να δώσει πολλά και ότι η κοπέλα είναι φωνάρα. Είναι μια τραγουδίστρια που έχει την δυνατότητα να τραγουδάει διάφορα είδη.

Είναι η τραγουδίστρια της μπάντας «The Swingin' Cats», έχει κάνει διάφορες συνεργασίες με σημαντικά ονόματα και  με γνωστές μουσικές μπάντες όπως οι Les SkartOi, οι Jazz Satyrs και οι Night and, ενώ κινείται μεταξύ Πάτρας και Αθήνας από την στιγμή που αποφάσισε να ακολουθήσει επαγγελματικά την αγάπη της για το τραγούδι.

Η ίδια, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν μουσική το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στην βροχή, στο κρύο και στις καιρικές συνθήκες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια εκδήλωση που έτσι και αλλιώς έχει ένα ρίσκο για όλους τους καλλιτέχνες, όπως είναι η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.