Την δική τους συνδρομή στις εκδηλώσεις για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, έδωσαν τα κορίτσια της χορευτικής ομάδας των Rising Flames, βάζοντας έναν ξεχωριστό τόνο με το δρώμενο που έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η επικεφαλής της ομάδας και χορογράφος Μαρία Σιολέ σε ανάρτηση της ανέφερε τα εξής: «Με τους καλύτερους οιωνούς για ένα υπέροχο καρναβάλι  ξεκίνησε η μεγαλύτερη γιορτή της Πάτρας !!!

Το πρωί, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του λαβάρου από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ κα Ηρα Ειρήνη Κουρή  στο δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη  μέσα σε άκρως εορταστικό κλίμα .

Από το μπαλκόνι του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» η Χορευτική ομάδα Rising Flames παρουσίασαν  ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό δρώμενο που αντλούσε την έμπνευσή του από το έργο “Φάντασμα της Όπερας”.

Οι χορευτικές κινήσεις των  μεταμφιεσμένων με κόκκινες κάπες και μάσκες κοριτσιών με τη διάσημη μουσική του έργου έκλεψαν τις εντυπώσεις.


Από εκεί άρχισε και η πομπή όπου στην συμβολή Αγ. Νικολάου και Μαιζώνος και έπειτα στην συμβολή Μαιζώνος και Γεροκωστοπύλου οι Rising Flames παρουσίασαν μέρος του δρωμένου και ολοκλήρωσαν την παρουσίαση εμπρός του δημαρχείου.

Είμαι πολύ υπερήφανη για τα υπέροχα κορίτσια μου, που ήταν συγκλονιστικες ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ...Πολλά συγχαρητήρια,. 

Ευχαριστώ θερμά την κα Ηρα Κουρή και την Frederica Liap για την εμπιστοσύνη καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.  Καλό καρναβάλι σε όλους».