Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α’ Δημοτικού ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στην περιοχή των Προσφυγικών.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στα προγράμματα έργων που είναι σε εξέλιξη στα Προσφυγικά, τα οποία θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα δώσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους. Τόνισε ότι όλα αυτά γίνονται παρά τις αντίξοες για τον Δήμο συνθήκες με την έλλειψη προσωπικού -εξαιτίας  συνταξιοδοτήσεων αλλά και της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού-  και χρηματοδοτήσεων από το κράτος. Μίλησε όμως και για τις δράσεις των ΚΑΠΗ, που στηρίζονται απ’ όλες τις δομές και τους οργανισμούς του Δήμου, όπως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τον Πολιτιστικό Οργανισμό και τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ, προκειμένου να υλοποιείται η δημιουργική απασχόληση των μελών και των τριών ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ο κ. Τουλγαρίδης, καταλήγοντας, επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει και το 2023, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να αγωνίζεται και να διεκδικεί, αυτά που δικαιούται και αξίζουν στον λαό της Πάτρας.