Ο Τάσος Τζιβίσκος, ο τηλεοπτικός Παράσχος από το Μαύρο Ρόδο, κάθισε στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για την επιτυχημένη σειρά του Mega, το ρόλο του και τις εξελίξεις.

«Δεν θα βαρεθείτε το Μαύρο Ρόδο από άποψη ανατροπών. Δεν τον έχω στο μυαλό μου ως κακό τον Παράσχο. Είναι από τους ανθρώπους που οι καταστάσεις τούς οδηγούν να κάνουν πράγματα που νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων και όσο προχωρούν και αντιδρούν, μπαίνουν ακόμα πιο μέσα σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Παράσχος δεν είναι κακός, είναι πρωτοπαλίκαρο, απλά παίρνει εντολές και εκτελεί ό,τι του λένε να κάνει.

Έχει όμως και τη δική του ατζέντα, είναι σκοτεινός όμως. Φαντάζομαι ότι θα δούμε πτυχές του χαρακτήρα του Παράσχου. Το ερωτικό με την Νατάσσα είναι αληθινό, υπάρχει και από τους δυο αυτή η αίσθηση. Είναι ο χαρακτήρας της αυτός, αλλά ο Παράσχος την γουστάρει την Νατάσσα», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

Για το εάν θα αποκαλυφθεί ότι ο Παράσχος παίζει σε διπλό ταμπλό, ο Τάσος Τζιβίσκος αποκάλυψε: «Θα σας ταλαιπωρήσουμε λίγο με αυτό. Ελίσσεται καλά ο Παράσχος και φυλάει τα νότα του. Φυλάγεται και με την πλευρά του Θέμη Καστρινού και θα αρχίσει να φυλάγεται και με την πλευρά του Βίκου. Θα κάνει ό,τι μπορεί ο Βίκος για να μην μαθευτεί ότι εκείνος έβαλε να εκφοβίζουν τον γιο του Θέμη Καστρινού. Ο ανιψιός του Θέμη Καστρινού, Λουκάς, έχει μπει με πολύ αέρα και θα έχουν σύγκρουσεις με τον Παράσχο, γιατί αρχίζει και χάνεται ο έλεγχος που θέλει να έχει».