Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω βγάλει χρήματα αλλά έχω χαλάσει και πολλά, γιατί αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο του «πάρε», είναι και του «δώσε». Τα χρήματα που παίρνεις τα δίνεις για να είσαι στο προσκήνιο, να κάνεις κάποιες εμφανίσεις, να ντυθείς ωραία» δηλώνει ο Σάκης Αρσενίου για τα χρήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Λαμπρινή. «Ο πολιτικός γάμος κράτησε 45 δευτερόλεπτα: μπήκαμε, υπογράψαμε, φάγαμε οικογενειακά. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά την πατήσαμε. Στην αρχή έλεγα: χαλαρά κι όπως πάει. Και πήγε. Οι πρώτοι 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης ήταν λίγο ζόρικα αλλά τώρα μια χαρά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Αρσενίου συμμετείχε και σε προηγούμενο κύκλο του Survivor. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το Survivor All Star.

«Δεν θα πήγαινα, γιατί περιμένω το παιδί μου. Δεν είναι All Star Survivor. Τι σημαίνει All Star; Οι καλύτεροι παίκτες. Ούτε οι πιο κουτσομπόληδες, ούτε τα πιο τρολ, ούτε οι πιο μανουριάρηδες. Λείπουν πάρα πολύ καλοί παίκτες: ο Ντάνος, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Κόρο. Είναι απλώς ένα μιξ παλιών παικτών» δηλώνει ο τραγουδιστής.