Με αφορμή την επιτυχημένη πορεία της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς μίλησε ο Αντώνης Καρυστινός στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και την κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καρυστινός εξομολογήθηκε πως «στα επόμενα επεισόδια περιμένουμε από τον Ιάσονα τον χειρότερο του εαυτό. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά αυτό όλο το βασανιστικό που συμβαίνει και απέναντι στην Αλεξάνδρα και απέναντι στον ίδιο τον εαυτό του θα συνεχίσει. Υπάρχει αυτή η τεράστια παλινδρόμηση. Επίσης, σκέφτομαι ότι χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέρνω και κάνω τους άνδρες της σημερινής μας εποχής να κοκκινίζουν από ντροπή όταν βλέπουν τον εαυτό τους σε μένα θεωρώντας την γυναίκα κτήμα τους».

«Είμαστε σε αυτή την εποχή που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ένας απόγονος. Έτσι τα μάθαμε και έτσι πρέπει να τα αφήσουμε και εμείς. Αυτό, λοιπόν, δεν έχει λυθεί και δεν μπορεί να λυθεί εύκολα γιατί υπάρχει και ένα μυστικό, το οποίο θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια, που αφορά τον ίδιο και θα το δείτε στα επεισόδια»πρόσθεσε, επίσης, ο Αντώνης Καρυστινός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.