Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο από τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές.

Το πρώτο καρναβαλικό πάρτι της χρονιάς από τους καρναβαλιστές και η πρώτη μεγάλη καρναβαλική συνάντηση των πληρωμάτων ύστερα από τόσο μεγάλο διάστημα περιορισμών και μέτρων, θα γινόταν το βράδυ το Σαββάτου στις 21 Ιανουαρίου.

Το βράδυ της επίσημης τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, το οποίο πρόσμεναν με τόσο ενθουσιασμό τα πληρώματα και ο κόσμος του καρναβαλιού. Μαζί με τα πληρώματα θα ήταν και το Καρναβαλικό Κομιτάτο που δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το σμίξιμο.

Το ραντεβού λοιπόν δόθηκε στο Royal και έγινε ένας καρναβαλικός χαμός που έδειξε το πόσο διψασμένοι είναι τα πληρώματα και οι καρναβαλιστές για το φετινό καρναβάλι και πόσο ανάγκη έχουν να καρναβαλιστούν και να περάσουν καλά.

Καρναβαλιστές και Κομιτάτο υποδέχτηκαν το Πατρινό Καρναβάλι του 2023 με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σε ένα πάρτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους. 



Το μεγάλο πάρτυ των πληρωμάτων του Πατρινού καρναβαλιού 2023 στο Royal

Το Royal γέμισε από κόσμο και από ένα σημείο και μετά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Όλοι όσοι ήταν εκεί ήταν καρναβαλικά ντυμένοι, ενώ η ατμόσφαιρα μέσα από τη μουσική, τα φώτα και το όλο κλίμα της βραδιάς ήταν τέτοια που θύμιζε άλλα καρναβάλια και άλλες εποχές.

Κέφι, διάθεση, χορός, με τους Παναγιώτη Κολλιόπουλο, Κωνσταντίνο Γεωργίου και Γιάννη Τζόβολο στα decks, να δίνουν το σύνθημα με καρναβαλικά τραγούδια και μουσική. Το πρώτο καρναβαλικό πάρτι των πληρωμάτων έδωσε μια πολύ καλή γεύση στους καρναβαλιστές για το τι ακολουθεί στη συνέχεια.

Γιατί το Πατρινό Καρναβάλι του 2023 για τα πληρώματα και τον κόσμο του καρναβαλιού μόλις ξεκίνησε.


Έκλεψε τις εντυπώσεις το πάρτυ των πληρωμάτων του Πατρινού καρναβαλιού 2023