Ήταν αναμενόμενο, δεν μπορείτε να πείτε.  

Το κράξιμο της αρκούδας για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ξεκίνησε από νωρίς την επομένη της μεγάλης αυτής εκδήλωσης που κατά τον Δήμο και τον Καρναβαλικό Οργανισμό, ήταν φαντασμαγορική.

Την επομένη είπαμε; Γράψτε λάθος. Στα social media ξεκίνησε από πολλούς καρναβαλιστές και όχι μόνο σε μορφή live streaming.

Βλέπανε, εξοργίζονταν, θύμωναν και γράφανε στο facebook  τα δικά τους. Ορισμένα με δόσεις καυστικότητας και σάτιρας (καρναβάλι έχουμε), άλλα με εμφανή στενοχώρια και πίκρα, ενώ υπήρξαν και ορισμένα σχόλια για την τελετή έναρξης που έβγαλαν μια ανησυχία και έναν προβληματισμό για την πορεία και το μέλλον της διοργάνωσης.

Κοινός παρανομαστής για όλα τα σχόλια τόσο για αυτά που έβγαζαν χιούμορ, όσο και αυτά που ήταν σοβαρά και αναφέρονταν σε μία ανησυχία για το καρναβάλι της Πάτρας που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια;

Απογοήτευση. Όλοι περιμένανε να δούνε κάτι καλύτερο. Για την ακρίβεια κάτι πολύ καλύτερο. Κάτι που τέλος πάντων να ανταποκρίνεται στο καρναβάλι, τόσο στο ύφος, όσο και στην θεματική του.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες για την τελετή έναρξης.