Κινηματογραφική καταδίωξη το βράδυ του Σαββάτου στην Πούντας - Καλαβρύτων όταν ένα όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί στην Ολυμπία Οδό κοντά στην διασταύρωση Καλαβρύτων.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο μάρκας Seat, ο οδηγός του οποίου, αντί να σταματήσει, επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές. Το ΙΧ έστριψε στην Πούντας - Καλαβρύτων και κατάφερε να φτάσει λίγο πριν το τούνελ κοντά στο Μέγα Σπήλαιο όπου και επέλεξε να στρίψει σε χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι του Βουραϊκού. Εκεί, οι δυο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημά τους και εξαφανίστηκαν μεσα στο φαράγγι σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.

Το εγκαταλελειμμένο όχημα γεμάτο με κλοπιμαία άμεσα κατασχέθηκε ενώ έχουν στηθεί μπλόκα της Αστυνομίας Καλαβρύτων και στον οδικό άξονα Πούντας - Καλαβρύτων αλλά και στην Ζαχλωρού - Δουμενά για τον εντοπισμό των δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αχαΐας και Κορινθίας. Οι κάτοικοι Ζαχλωρούς και Δουμενών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όπως και οι οδηγοί που κινούνται στους παρακείμενους οδικούς άξονες αφού οι δράστες θα αναζητήσουν τρόπους διαφυγής.

Πηγή: kalavrytanews