Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και για να απαντήσει στην αναφορά που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στο όνομά του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι».

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πρώην παίκτης του Survivor, καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, δήλωσε πως βρέθηκε πρόσφατα για φαγητό με τον Αλέξη Παππά και τον αρχισυντάκτη του Survivor, Δημήτρη Παυλιδάκη, όπου ο τελευταίος ανέφερε ότι οι δύο παίκτες είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν και στο αμερικάνικο format του reality επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε μέσα από το Instagram, διαψεύδοντας την είδηση και καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε: «Ο Τζέιμς έχει ένα προηγούμενο με την εταιρία παραγωγής που τον έκανε να ξέρουμε όλοι το όνομά του και τα λοιπά… θα του πει ότι εσύ πρέπει να είσαι στο αμερικάνικο format; Αν δεν ήταν το Survivor, θα ήταν ο Δημήτρης Καφετζής και δεν θα τον ήξερε κανείς».

Ο Τζέιμς Καφετζής έσπευσε να βγει με τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» της εκπομπής, για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

«Είμαι για καφέ στο Μικρολίμανο και μου ‘ρχονται μηνύματα: σε κράζει ο Παππάς. Λέω: τι πιο σύνηθες;» ανέφερε στην αρχή ο Τζέιμς Καφετζής. «Έκανα λάθος. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια. Εγώ πήγα για φαγητό με τον Ντάφυ, τον Παυλιδάκη και έναν φίλο του Ντάφυ. Σε πήρε τηλέφωνο ο Ντάφυ. Μπερδεύτηκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ναι, το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες… Εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να ξαναμπείς στο Survivor. Μου φάνηκε ότι διαφημίζεις τον εαυτό σου ως πολύ έξυπνο, που κάνεις μόνο για την Αμερική» του απάντησε με νόημα ο Αλέξης Παππάς. «Μασημένα τα λόγια του Τζέιμς», συμπλήρωσε γελώντας.

Προς το τέλος του τηλεφωνήματος ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στον Αλέξη Παππά, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον τελευταίο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Τζέιμς Καφετζή.

Α.Π: «Το καλό στη δική σου περίπτωση είναι ότι έχεις σύμμαχο τον Ανδρέα (Μικρούτσικο)»

Α.Μ: «Δεν είμαι σύμμαχος»

Γ.Γ: «Καλά… δεν είσαι και εχθρός»

Α.Μ: «Προφανώς. Γιατί είμαι εχθρός με αυτόν;»

Α.Π: «Τον Τζέιμς τον σώζουν δύο πράγματα: πρώτον ότι τον συζητούσα συνέχεια και έγινε ο Τζέιμς και δεύτερον ότι εσύ (Ανδρέα) έχεις αρχίσει και ταυτίζεσαι με τον Τζέιμς.

Α.Μ: «Εσύ νομίζεις ότι εκτός του νησιού μπορείτε να συνεχίσετε το Survivor»

«Δεν υπήρχε λόγος να πω ψέματα», δήλωσε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχε βρεθεί για φαγητό το περασμένο Σάββατο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.