Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες - μια γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν με αυτοκίνητο και πεζή αντίστοιχα, σε περίπτερο και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από υπάλληλο, προϊόντα αξίας (150) ευρώ και ένα ρολόι.

Οι κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των κατηγορούμενων και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, σε περιοχές του Πύργου, ενώ στην οικία ενός κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε  μια συσκευή εκκένωσης ρεύματος (taser).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.