Συνέντευξη στη Νάνσυ Νικολαΐδου και την εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, με αφορμή τις δυο παραστάσεις που ετοιμάζει στο Μέγαρο Μουσικής για τα 35 του χρόνια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του που τον συγκλόνισε αλλά και το γιατί δεν παντρεύτηκε.

«Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά και έτσι μπήκε μεγάλο σκοτάδι στο σπίτι. Πάσχει από μια αυτοάνοση ασθένεια που δεν μπορεί ποτέ να διορθωθεί. Πότε δεν υπήρξε η έννοια του πανικού, ποτέ δεν μας έδειξε η μητέρα μου το πόσο πονάει» εξομολογείται ο Στέφανος Κορκολής.

«Την ώρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν γύρισα από το πρώτο χειρουργείο ήταν στο σπίτι ένα πακέτο τσιγάρα και το πήρα και το έλιωσα. Όταν αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο ξεκινάς τις… οικονομίες και πετάς ότι είναι περιττό και τοξικό», περιέγραψε για την ασθένεια που πέρασε.

Ερωτώμενος για την προσωπική του ζωή, ο Στέφανος Κορκολής απάντησε: «Αρκετές φορές σκέφτηκα να κάνω οικογένεια… μετά την αρρώστια μου δεν το ξανά σκέφτομαι. Δεν θα’ θελα ποτέ πλέον να ρισκάρω και να κάνω οικογένεια. Δεν κάνω μελλοντικά σχέδια. Δεν φαντάζομαι τίποτα. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει», κατέληξε.

«Δεν γεννήθηκα με… άστρο, γεννήθηκα τυχερός. Η οικογένειά μου είχε να αντιμετωπίσει ένα παιδί-θαύμα και δεν το… χρησιμοποίησε το παιδί-θαύμα. Οι γονείς μου, μου έλεγαν ξεκόλλα από το πιάνο, πήγαινε κάτω να παίξεις» αναφέρει για την παιδική του ηλικία ο Στέφανος Κορκολής.