Ο χωρισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, προκάλεσε συζητήσεις για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια.

Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή το θέμα και τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στην εκπομπή «Breakfast@Star», τοποθετήθηκε μιλώντας από προσωπική εμπειρία: «Μα τι λέμε τώρα; Εγώ τον Ετεοκλή τον περνάω 10 χρόνια. Αυτό το ‘χουμε συζητήσει άπειρες φορές. Είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα;».

Η Μαίρη Αργυριάδου, η οποία πήρε και τη συνέντευξη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, διάβασε το post που έκανε χθες βράδυ η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν σέβεσαι κάποιον, φαίνεται αυτό από τις πράξεις σου. Ένας αθλητικογράφος από τη Θεσσαλονίκη έκανε ένα ψιλοάθλιο σχόλιο, που έχει να κάνει με ηλικιακό ρατσισμό και αφορά όλους, πόσο μάλλον εμάς τις γυναίκες».

«Δεν το είπε συγκεκριμένα νομίζω αλλά όπως και να ‘χει ακούστηκε άσχημο» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.