Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να δώσει έμφαση στην καλλιτεχνική του εξέλιξη. Επιπλέον, ο ηθοποιός μίλησε για τα πιο απρόσμενα σχόλια, που έχει δεχθεί από θεατές, καθώς και για τη σχέση που διατηρεί με τη συνέπεια και τον χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Τον πρώτο καιρό έδωσα πάρα πολύ κόπο στην αποδοχή, μετά μου πήρε πολύ χρόνο η απόδοση και τώρα με ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο πονάει με την έννοια ότι είναι κάτι που σε βγάζει από τα πολύ σίγουρα μονοπάτια που πας και όταν είναι να πάει λίγο παραπέρα το όλο πράγμα είναι σαν να αλλάζεις δέρμα».

Όσον αφορά στα σχόλια που έχει δεχτεί από θεατές: «Μου έχει πει ένας θεατής, "ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο" και δεν ήξερα πως να το πάρω. Θετικά ή αρνητικά. Όπως επίσης έχω ακούσει το "δεν σου το ‘χα" το οποίο ήταν για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, "δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω". Πολύ σοκαριστικό».

Μιλώντας για τις ατέλειές του και την εμφάνισή του σημείωσε: «Σπάνια κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη για να ατέλειες ή οτιδήποτε. Πιστεύω ότι οι ατέλειες κάνουν τον άνθρωπο πιο τέλειο και ούτε θα με αγχώσει το αν τα μάτια μου είναι κάπως ή οτιδήποτε. Με τον χρόνο έχουμε μια πολύ ωραία, πολεμική σχέση και μου αρέσει να τον κερδίζω».

Για τη σχέση που διατηρεί με τη συνέπεια και τον χρόνο, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ ασυνεπής στη ζωή μου. Μια φορά συνέβη σε ένα γύρισμα, κάπως, δεν ξύπνησα ποτέ και με έψαχναν μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Αυτό όμως ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και οι ενοχές που μου δημιουργήθηκαν δεν θέλω να ξαναπεράσουν ποτέ».