Τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτριας γνωστού μπαρ στο Ηράκλειο, και έκλεψαν 45.000 ευρώ σε μετρητά και τιμαλφή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στα δυτικά προάστια του Ηρακλείου είχε συμπαθήσει πολύ μία 29χρονη κοπέλα από το Λίβανο, μητέρα 3 ανήλικων παιδιών, την οποία είχε στην επιχείρηση της και της είχε παραχωρήσει και ένα δωμάτιο στο σπίτι της για να μένει. Ομως τελικά, όπως αποδείχτηκε αυτό της βγήκε σε κακό.
Πως έγινε η ληστεία στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη με τη βοήθεια 3 Μαροκινών κατάφερε και της πήρε από την ντουλάπα του σπιτιού της το ποσό των 45.000ευρώ και όλα της κοσμήματα. Η γυναίκα από το Λίβανο, όπως φαίνεται έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στον 45χρονο Μαροκινό φίλο της, όπου εκείνος μαζί με δύο ακόμη άτομα, 45 ετών επίσης και 39 ετών, μπήκαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε κρυμμένα στην ντουλάπα.

Η 29χρονη μία ημέρα μετά την κλοπή ισχυρίστηκε στην επιχειρηματία ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως και προσωπικά θέματα που της είχαν προκύψει και μάλιστα κλαίγοντας. Λίγες ημέρες μετά η ιδιοκτήτρια του μπαρ αντιλήφθηκε την κλοπή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Συνελήφθησαν δύο άτομα, αναζητούνται η 29χρονή και ο σύντροφός της

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου οι δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο οι δύο Μαροκινοί, ο 45χρονος και ο 39χρονος στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και ελάχιστα χρήματα.

Η 29χρονη μαζί με τον 45χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται. Οι δύο συλληφθέντες είναι γνώριμοι των διωκτικών αρχών. Ο 45χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές ενώ ο 39χρονος είχε επιχειρήσει να περάσει στα κρατητήρια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.