Η Εύα (Ευδοκία) Χαραλαμποπούλου με καταγωγή από τα Καλάβρυτα (Φίλια Καλαβρύτων) πήγε στο Deal και τίναξε την μπάγκα στον αέρα το απόγευμα της Τρίτης.

Η Εύα κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού όλα τα κόκκινα ποσά και να διατηρήσει μέσα τα κίτρινα που είναι τα υψηλότερα! Το τελευταίο κόκκινο ποσό που πέταξε έξω ήταν τα 5 ευρώ με την Εύα να βάζει τα κλάματα και τον Χρήστο Φερεντίνο να φωνάζει: «Δεν έχει γίνει ξανά»!

Στο τέλος του παιχνιδιού η Εύα είχε απομείνει με τις 3.000 ευρώ και τις 60.000 ευρώ, αλλά επέλεξε να δεχθεί την τεράστια προσφορά του τραπεζίτη και να του αποσπάσει το πολύ μεγάλο ποσό των 29.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε στην απόφαση αυτή αφού πήρε τη συμβουλή του πατέρα της και των συμπαικτών της και όπως αποδείχθηκε έκανε πολύ καλά αφού το ποσό που είχε η βαλίτσα της ήταν το μικρότερο. Στο κουτί της είχε τα 3.000 ευρώ!

Στόχος της, όπως η ίδια είπε, ήταν να κερδίσει αρκετά χρήματα που θα της επιτρέψουν να ανοίξει ένα κατάστημα με ρούχα, ώστε να επεκτείνει το e shop που διατηρεί. Και τελικά τα κατάφερε.

Δείτε το επεισόδιο εδώ.