Τo «Wednesday» ήταν και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του Netflix, μιας και η ιστορία της έφηβης κόρης των Addams μονοπώλησε το ενδιαφέρον των συνδρομητών, κάνοντας ρεκόρ προβολών.

Η Τζένα Ορτέγκα, πρωταγωνίστρια της σειράς του Τιμ Μπάρτον, που κατάφερε να γίνει viral τόσο με την υποκριτική της δεινότητα, όσο και με τη viral χορογραφία της Wednesday στο 4ο επεισόδιο με το κομμάτι «Goo Goo Muck» των Cramps, αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία στις κινήσεις της, τα οποία μετανιώνει.

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET, πώς νιώθει για αυτή τη σκηνή, μετά την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε, με τις εκατομμύρια αναπαραγωγές της.

Όπως τόνισε η Ορτέγκα, η σκηνή αυτή την κρατάει άγρυπνη τα βράδια, καθώς αναλογίζεται το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά: «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιες από τις κινήσεις τις είχα σχεδιάσει, κάποιες άλλες τις αυτοσχεδίασα. Αυτή είναι μια από τις σκηνές που με κρατάνε άγρυπνη τα βράδια με το να την σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να είχα κάνει και θα έπρεπε. Οπότε το γεγονός ότι ο οποιασδήποτε εκτίμησε έστω και λίγο ή δοκίμασε τον χορό είναι κάτι το αδιανόητο για μένα».
Βέβαια, παρά το γεγονός ότι μετανιώνει για κάποια από τα στοιχεία της χορογραφίας της, δηλώνει ευγνώμων για την άπλετη αγάπη που έχει δείξει το κοινό σε εκείνη και στον αυτοσχέδιο χορό της.