Την πρώτη της εμφάνιση θα κάνει στην Πάτρα και στο Πατρινό Καρναβάλι ως βασίλισσα, η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη, το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση της τελετής έναρξης.

Η πανέμορφη γυμνάστρια και αθλήτρια στίβου της ΠΓΕ θα βρίσκεται το Σάββατο στην Πάτρα, έχοντας ταξιδέψει από τα Τρίκαλα στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να δηλώσει παρούσα στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει για λίγες μέρες στα Τρίκαλα όπου εκεί κάνει μαθήματα γυμναστικής και έχει υποχρεώσεις που σχετίζονται με το επάγγελμα της και από τον Φεβρουάριο και μετά θα έρθει να εγκατασταθεί στην Πάτρα για την περίοδο του Καρναβαλιού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Βενέρη - Σιούλη μίλησε στο ραδιόφωνο του Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη της τιμή που θα εκπροσωπήσει ως βασίλισσα το καρναβάλι της Πάτρας και θα δώσει τα πάντα για να ανταποκριθεί στον ρόλο της.

Θα είναι παρούσα έτσι σε όλες τις εκδηλώσεις και στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στα αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια που από ότι έχουμε μάθει ήδη έχουν ενδιαφερθεί για να την παρουσιάσουν.


Μαθήματα σε καρκινοπαθείς

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η γυμνάστρια και βασίλισσα πέρα από τις υπόλοιπα μαθήματα που κάνει σε διάφορες μορφές γυμναστικής, ακολουθώντας πρωτοποριακά είδη του fitness, κάνει και μαθήματα σε ασθενείς με καρκίνο.

Σε ένα θέμα για το οποίο η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους με την ασθένεια, μέσα από την σωματική άσκηση να αποκτήσουν την ψυχολογία και το ψυχικό σθένος για να ανταπεξέλθουν στον αγώνα τους.