Φωτιές… άναψε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 η συνάντηση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωινό της Δευτέρας, με αφορμή την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Έτσι, δυο μέρες μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να πετάξει το γάντι στον παρουσιαστή του Πρωινού και φυσικά εκείνος το σήκωσε και απάντησε με χιούμορ.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως «έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός εδώ ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ. Ποτέ. Και γω του έχω φοβερή αγάπη αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του».

«Έλα μωρέ, τι είναι. Ασχημάντρας είναι, δεν ξέρει να ντύνεται, αψύς είναι… Και λέω τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο! Ο Γιώργος είναι φίλος μουπρόσθεσε ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα φτιάχνοντας το μαντηλάκι στο τσεπάκι του.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποκρίθηκε πως «τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες εδώ και έχεις φέρει τον τρωικό πόλεμο στον ΑΝΤ1! Λοιπόν, για να μην παρεξηγηθούμε, κάνουμε πλάκα. Επειδή γράφτηκαν και διάφορες ηλιθιότητες και βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα αλλά ας το κοιτάξουν. Προφανώς όταν ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία για να κάνουμε έναν μαραθώνιο εδώ όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος και προφανώς είπε με μεγάλη χαρά ναι. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με την φιλία του καταρχήν και όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτζαλα. Και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορεα

«Από την άλλη, Γιώργο, αν θες να μας την δίνεις μια φορά την εβδομάδα… Με χαρά! Η Μαρία αποφασίζει μόνη της, δεν έχει ανάγκη» κατέληξε, με χαμόγελο, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.