Όταν κάτι ωραίο τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει…

Η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, ένα κορίτσι που απολαμβάνουμε στην Πάτρα στην σκηνή του Metropolis, δοκίμασε την τύχη της στο talent show του The Voice.

Η νεαρή ταλαντούχα με την υπέροχη φωνή κέντρισε την προσοχή των κριτών και του κοινού και ήταν επόμενο να επιλεχθεί στο βασικό μέρος του παιχνιδιού, ενώ σίγουρα αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές είχε όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσει και στις επόμενες φάσεις.

Σημασία όμως πάνω από όλα έχει η εμπειρία που γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για αυτή την εμπειρία μας ανέφερε: «Ήταν μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Μόνο κερδισμένος βγαίνει κάποιος απ' όλη αυτή την διαδικασία.


Είναι υπέροχο να συνυπάρχεις σε ένα stage με τόσα ταλαντούχα άτομα, να περνάς ώρες μαζί τους και να γίνεστε μια όμορφη παρέα έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό, την αγάπη μας για το τραγούδι και γι αυτό που κάνουμε. Εντυπωσιακό δε, είναι το πόσα άτομα δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε στην τηλεόραση.

Εκτός από τους τέσσερις coaches Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Σάκη Ρουβά, υπάρχουν οι vocal coaches, η υπέροχη ορχήστρα με μαέστρο τον κύριο Ντάρμα, αλλά και τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς καθώς βοηθούσαν τον κάθε διαγωνιζόμενο, ήταν υποστηρικτικοί και πάντα με το χαμόγελο».