Σε πυρετώδεις ρυθμούς τα συνεργεία του δήμου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες τους στην πλατεία Γεωργίου, στην καρδιά της Πάτρας.

Οι εργασίες αυτές έχουν διπλή κατεύθυνση: Από τη μία να ντυθεί η κεντρική πλατεία της Πάτρας στα καρναβαλικά της, με τους μπάστακες να παίρνουν την θέση τους μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και από την άλλη οι ετοιμασίες για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα το Σάββατο στις 21 Φεβρουαρίου.

Στην πλατεία Γεωργίου θα στηθεί η κεντρική σκηνή των δρώμενων και του θεάματος που θα παρακολουθήσουμε στην τελετή έναρξης τα οποία ως γνωστόν θα είναι χωρισμένα σε δύο βασικά μέρη:

Οι χορευτές του Σπύρου Κουβαρά που θα σκιαγραφήσουν με τις κινήσεις τους την Αναγέννηση, το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης και από την άλλη η μουσική και το τραγούδι, με τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κώστα Αντωνιάδη και την ομάδα τους να ανεβάζουν το κέφι.

Εννοείτε φυσικά ότι οι εργασίες περιλαμβάνουν τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που θα πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στην σκηνή, αλλά και τον φωτισμό με τα εφέ και το 3D Mapping που θα δώσουν στην εισαγωγή της εκδήλωσης ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα.