Σύλληψη δυο ατόμων για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα και ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον αλλοδαπό συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα και σπόρους κάνναβης, ένα μαχαίρι και ένα πτυσσόμενο σουγιά.


Σύλληψη πέντε ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, πέντε ημεδαπές, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικες, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι μετέβησαν σε κατάστημα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, η μία από τις κατηγορούμενες αφαίρεσε ένα σακίδιο, αξίας (30) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Λευκάδας, για το αδίκημα της κλοπής.