Ο Ορέστης Τσανγκ βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρουσιάσει την εκδήλωση για τον εορτασμό της κινέζικης Πρωτοχρονιάς, σε συνεργασία με την κινεζική πρεσβεία.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για τον φετινό All-Star κύκλο του reality επιβίωσης και σχολίασε τις οικονομικές απολαβές των διαγωνιζόμενων, ενώ αποκάλυψε και τον παίκτη που θέλει να δει νικητή.

«Το Survivor ήταν ένας από τους σταθμούς στη ζωή μου. Προς το παρόν δεν θα μπορούσα να φύγω λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Είμαστε σε συζητήσεις, υπάρχει περίπτωση να έχουμε εξελίξεις αλλά όλο τον Γενάρη είμαι φουλ στη δουλειά» δηλώνει ο Ορέστης Τσανγκ για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιον παίκτη υποστηρίζει και θα ήθελε να δει νικητή στο Survivor All Star;

«Είτε πάω, είτε όχι, νομίζω ότι η ιστορία το χρωστάει στον Μάριο Πρίαμο να κερδίσει. Ήταν ένα άτομο που κοιμήθηκα δίπλα του στο ίδιο σανίδι τρεις μήνες, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κοπέλα. Βγάλαμε τα εσώψυχά μας, οπότε εννοείται ότι είμαι μαζί του» απαντά ανοιχτά ο Ορέστης Τσανγκ, ενώ αποκαλύπτει ότι παίρνει συμβουλές από τον Γιάννη Σπαλιάρα για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο παιχνίδι.

Για τις κόντρες και τις ομαδικές ψηφοφορίες που βλέπουμε ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρει: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, έτσι όπως πάει η εβδομάδα με τα χρήματα. Όλοι θέλουν να το κερδίσουν και να το ζήσουν με το παραπάνω, οπότε οι κόντρες είναι αναμενόμενες».

Τέλος, όταν ο δημοσιογράφος του αποκαλύπτει ότι οι διαγωνιζόμενοι παίκτες αμείβονται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Ορέστης Τσανγκ δεν έκρυψε την έκπληξή του.

«Τόσο δίνουν; Αν όντως τόσο δίνουν, είναι πολύ καλά χρήματα αλίμονο στη σήμερον εποχή. Τη χρονιά που πήγαμε εμείς, το 2017, πριν έξι χρόνια δεν υπήρχαν αυτά τα χρήματα» παραδέχεται ο Ορέστης Τσανγκ.