Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής μίλησε για την αποχή από την τηλεόραση, την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και τα απίστευτα περιστατικά με θαυμαστές.

«Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω φέτος από την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι η εκπομπή που ήμουν πέρυσι, θα συνεχιζόταν, όπως και η σειρά με τον Σεφερλή. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί το «Όλα γκουντ» γιατί δεν πήγαινε άσχημα και δεν πάει καλυτέρα αυτό που πήρε την θέση του. Κοιτούσα τα νούμερα τηλεθέασης από επαγγελματικό ενδιαφέρον, άλλα χωρίς την αρρώστια που έχουν κάποιοι.

Τον Γρήγορη τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και η εκπομπή έχει την υπογραφή του. Υπάρχουν χειρότεροι νουμεράκηδες από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και ο Γκουντάρας το έψαχνε πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Δεν πήγα στο J2US, γιατί θεωρώ ότι έχει πολλή δουλειά και εγώ είμαι καλομαθημένος. Από το J2US έχει περάσει η μισή Ελλάδα. Μου κάνουν συνέχεια πρόταση, άλλα δεν πάω. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά στην τηλεόραση. Θα μου ταίριαζε νομίζω ένα νυχτερινό, άλλα δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είναι.

Θα ήθελα να έχω μια βραδινή εκπομπή, να καλώ ανθρώπους και να γνωρίζουμε μαζί άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους. Υπάρχει υποκρισία στο χώρο της τηλεόρασης, κάνεις δεν μιλάει αρνητικά για κάποιον. Θα ήθελα μια εκπομπή που να δείχνει τι συμβαίνει, όταν δε γράφουν οι κάμερες. Εκεί είναι το ζουμί».

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκαλύπτει πως «ήμουν στο αεροδρόμιο με την κιθάρα και την βαλίτσα, ιδρωμένος, και ένας τύπος μου ζητούσε να βγούμε φωτογραφία, ενώ το αεροπλάνο έφευγε σε 20 λεπτά. Κοιμόμουν μέσα σε ένα πλοίο κρυμμένος και ξαφνικά ένας τύπος μου έλεγε: “άντε ρε Μητσάρα σε σκουντάω μια ώρα να βγούμε φωτογραφία”».

Για την θετική ενέργεια που λαμβάνει από τον κόσμο εξήγησε πως «με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά από μια συναυλία μας περίμεναν 500 παιδιά για φωτογραφία. Όταν ο άλλος σε κοιτάει σαν να είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, δεν μπορείς να πεις κουράστηκα».