Οι "Του χρόνου Μπούλες" είναι η καρναβαλική ομάδα που τα περασμένα έτη έδωσαν ένα άλλο ύφος στο καρναβάλι των αποστάσεων και του διαδικτύου, με διάφορες καρναβαλικές δράσεις που έκαναν αίσθηση και κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου που συμμετείχε σε αυτές.

Φέτος επανέρχονται δυναμικά μεταφέροντας το πρώτο μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας:

ΤΑγιαντωνιού’
Ανήμερα τΑγιαντωνιού ξεκινάει η μεγάλη γιορτή της πόλης μας!
Ανήμερα τΑγιαντωνιού οι ντουλάπες με τα Καρναβαλικά ανοίγουν & στον αέρα μυρίζει πλέον τούλι, σατέν, μαυροδάφνη και κομφετί κι ένα κίτρινο μπαλόνι στροβιλίζεται μεθυσμένο από χαρά…
Ανήμερα τΑγιαντωνιού ο Καρναβαλικός κόσμος της πόλης ανταλλάσσει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ξεκινάει με φόρα για αυτό που περιμένει όλο το χρόνο.
Ανήμερα τΑγιαντωνιού ο δρόμος πλέον γίνεται το σπίτι μας, οι πλατείες το στέκι μας και τα πάρτυ μέρος της ζωής μας.
Ανήμερα τΑγιαντωνιού η ζωή σε αυτή την πόλη λούζεται με χρώματα & μουσικές, ο κόσμος της σε κάθε ευκαιρία κάνει ντόρους και φασαρία και για λίγες μέρες ζει μέσα σε μια μοναδική Πατρινή Καρναβαλική ‘κομφετόμπαλα’ …
Ανήμερα τΑγιαντωνιού το σύνθημα της χαράς δίνεται και οι μπούλες βγαίνουν στους δρόμους!
Ναι!
Στους δρόμους, ελεύθεροι, υγιείς και με μοναδικό υιό το Καρναβαλικό μικρόβιο…
Η ομάδα ‘του χρόνου μπούλες’ δημιουργήθηκε από μια ομάδα Καρναβαλιστών με σκοπό να τιμήσει τη μεγάλη γιορτή της πόλης, όπως το επέτρεπε η πραγματικότητα των δύο προηγούμενων χρόνων χωρίς κανονικό Καρναβάλι.
Σεβόμενοι απόλυτα όλα τα μέτρα και τους κανόνες, με μόνο στόχο την ευρηματική, ανατρεπτική, Καρναβαλική διάθεση, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε μια μικρή χαραμάδα χαράς και ελπίδας γιατί το Καρναβάλι από τα βάθη των αιώνων συνέθετε τον ύμνο για την άνοιξη της φύσης και της ζωής, της δημιουργίας και της αναγέννησης.
Με 23 δράσεις που αγκάλιασαν οι σχεδόν 6.000, μέχρι σήμερα, διαδικτυακοί φίλοι της ομάδας, ζήσαμε μαζί δύο Καρναβάλια διαφορετικά και μοναδικά και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλους πραγματικά!
Όλοι μαζί, μέσω του διαδικτύου και του ραδιοφώνου, φτάσαμε το Πατρινό Καρναβάλι σε όλες τις άκρες του κόσμου, ανοίξαμε τα συρτάρια των αναμνήσεων μας και μοιραστήκαμε σημαντικές Καρναβαλικές στιγμές, δώσαμε χρώμα στην πόλη στολίζοντας τα μπαλκόνια μας και δημιουργήσαμε… όνειρα με δύο εκθέσεις στο κέντρο της πόλης.
Η Καρναβαλική ζωή όμως δεν χωράει μέσα σε τέσσερις τοίχους, δεν μπορεί να μείνει μόνο στις οθόνες και δεν εγκλωβίζεται στα social.
Ανήμερα τΑγιαντωνιού, φέτος, η ομάδα Του χρόνου μπούλες δίνει τη σκυτάλη στη ζωή, την Καρναβαλική ζωή που στερηθήκαμε και που όσο μπορέσαμε μέσα από τις δράσεις που οργανώσαμε προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ζωντανή τα προηγούμενα χρόνια!
Η Καρναβαλική μας ζωή είναι και πάλι εκεί έξω και μας περιμένει κι εμείς με μεγάλη χαρά
Ανήμερα τΑγιαντωνιού με όλη μας τη δύναμη και με τρελή χαρά πατάμε ένα τεράστιο pause σε όλα όσα κάναμε μέχρι σήμερα στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το Πατρινό Καρναβάλι ζωντανό.
Ανήμερα τΑγιαντωνιού πατάμε κι ένα μελωδικό play και το Μπούλα radio, σε παγκόσμια εμβέλεια θα εκπέμπει από σήμερα και κάθε χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο Καρναβαλική μουσική, από τις 12.01 τα μεσάνυχτα της 17.01 μέχρι και τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας!
Με τραγούδι έναρξης το… δικό μας ‘θέλω τη γιορτή’ ανήμερα τΑγιαντωνιού κι από σήμερα οι μπούλες θα βρισκόμαστε στους δρόμους, στις πλατείες και στα πάρτυ, χωρίς περιορισμούς, έξω από αυτοκίνητα, με παρέλαση που δεν θα είναι μόνο στα όνειρά μας, με πραγματικές αγκαλιές και άφοβα φιλιά, χωρίς να κοιτάμε εκθέσεις πίσω από τα τζάμια, θα φορέσουμε τα παπούτσια από τον τόπο μας και θα χορεύουμε μέχρι να λιώσουν…
Ανήμερα τΑγιαντωνιού βάζουμε μπροστά από το ‘Του χρόνου μπούλες’ είναι τεράστιο, πολύχρωμο ΚΑΙ!…
Και με όλη τη δύναμη της φωνής μας, καλωσορίζουμε ‘τη γιορτή που μου χρωστάς’ με την ευχή ‘ΚΑΙ του χρόνου μπούλες!…’
Εμείς θα είμαστε πάντα κάπου εκεί έξω, έτοιμοι για το επόμενο μας βήμα και η Μπούλα θα βρίσκεται σε κάποιο στολισμένο μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης, να καμαρώνει και να μας κλείνει χαρακτηριστικά το μάτι…
Χρόνια πολλά Πάτρα μας!
Η αληθινή γιορτή της πόλης είναι και πάλι εδώ!