Ο νέος χρόνος ξεκίνησε και οι μπύρες ζυμώνονται στα βαρέλια τους.
Ξαφνικά από το βάθος ακούγεται μια Μι ματζόρε με εκτεταμένο delay..ένα μικρό solo του μπάσου ακολουθεί και ένα hi-hat μετράει..
Μέχρι που... "Let's go"!!.
Τα γκάζια είναι πολλά και οι μπύρες αφρίζουν και αναπηδούν μαζί με τα βαρέλια τους!
Θα είναι διαθέσιμες να τις γευτείτε μετά μουσικής!
Η ΚΥΚΑΩ υποδέχεται τους Grottesco για ένα βράδυ μουσικής πανδαισίας και κατάνυξης.
Ετοιμαστείτε για γερά γκάζια με τη μπύρα να ρέει άφθονη!
Είσοδος Ελεύθερη.
Grottesco
Οι Grottesco ξεκίνησαν τις “aggressive funk” ανησυχίες τους το 2008 στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας. Ένα χρόνο μετά, η τύχη τους έλαχε να χωριστούν σε διάσπαρτα σημεία της Ελλάδας για αρκετά χρόνια… Αυτό όμως έφερε νέα σύνθεση και δεν πτόησε την όρεξη των 4 μουσικών να αψηφήσουν τις δυσκολίες της απόστασης, να συνθέσουν και να μοιράζονται την μουσική τους με τον κόσμο. Η αγάπη για το funk groove αλλά και η ανάγκη για ένα πιο βαρύ ηχόχρωμα, φέρνει τους Grottesco κοντά σε αυτό το πλέον δυσεύρετο, αλλά ταυτόχρονα εκρηκτικό genre που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στα 90s: Funk Metal!
Μέσα στην τελευταία 10ετία η μπάντα έχει εμφανιστεί σε φημισμένα και μη live stages από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη, έχει μοιραστεί τη σκηνή σε μουσικά φεστιβάλ, και έχει αυτο-οργανώσει πληθώρα DIY live, κυρίως σε φιλικά σπίτια και ενίοτε σε χωράφια. Καθιερωμένο χαρακτηριστικό της μπάντας είναι η δυναμική τους εμφάνιση με εκκεντρικά κοστούμια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι χειροποίητα.
Το 2015 κυκλοφόρησε το 1ο DIY EP σε περιορισμένα αντίτυπα, και σε τακτά χρονικά διαστήματα η μπάντα εξερευνά και άλλες καλλιτεχνικές μορφές, δημιουργώντας μέχρι και “εκκεντρικές” ταινίες μικρού μήκους.
Έπειτα από την αδράνεια της καραντίνας, οι Grottesco επανέρχονται δυναμικά! Το 1ο τους single release στο Spotify με το κομμάτι “Doctorilla” είναι γεγονός, το οποίο θα ακολουθήσει ένα μπαράζ από releases. Το πρώτο live της χρονιάς ξεκινάει από την αγαπημένη Πάτρα και θα ακολουθήσουν κι άλλα!
We are ready to hit the stage!
Θα μας βρείτε εδώ:
FB: https://www.facebook.com/GrottescoTheBand
Instagram: https://www.instagram.com/grottesco_band/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDhPBl_gqDFJiQosKEcGeog
Songs:
Grottesco – Palette (soon on Spotify): https://www.youtube.com/watch?v=Y7FRiBXb6LQ
Grottesco – Doctorilla (Spotify): https://open.spotify.com/track/0cbbuQrVoAk6O9UpkPoUqP...
Grottesco – Bulls on Parade (RATM Cover): https://www.youtube.com/watch?v=7Y8OpUAoxT4