Τον Χώρο Τέχνης «Τέτα» επισκέφτηκε πρόσφατα ο Πέτρος Ψωμάς με την Ομάδα Εργασίας #Πολιτισμός της δημοτικής παράταξης σπιράλ. Πρόκειται για έναν χώρο τέχνης που αποτελεί ταυτόχρονα εργαστήριοκαι χώρο μόνιμης έκθεσης γλυπτικών και ζωγραφικών έργων της Τέτας, μιας δημιουργού της Πάτρας που επενδύει στην επικοινωνία και στην εξωστρέφεια. Ο χώρος εστιάζει στη σύγχρονη τέχνη με προσανατολισμό να στεγάζει καινοτόμες ιδέες που έχουν σφυγμό και που αποτυπώνουν το σήμερα, ενθαρρύνοντας την εκτίμηση του κοινού για την ελληνική σύγχρονη τέχνη.

Η Τέτα, με σπουδές στο σχέδιο, στη ζωγραφική και στην υποκριτική τέχνη και μετά από πολύχρονη πορεία στη γλυπτική, εστιάζει στον άνθρωπο, στον εσωτερικό του κόσμο, εκεί όπου εκφράζει τις βαθύτερες σκέψεις του. Έργα που φέρουν την υπογραφή της, γλυπτικά και ζωγραφικά, βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και κατά καιρούς εκτίθενται σε ομαδικές εκθέσεις. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα, ενώ παράλληλα εκθέτει έργα της στην γκαλερί – Χώρο Τέχνης «Τέτα». Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Κατά την επίσκεψη των μελών του σπιράλ η ιδιοκτήτρια του χώρου είχε την ευκαιρία να  αναπτύξει το όραμα της που είναι η ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της Πάτρας και η επικοινωνία στην πόλη του καλλιτεχνικού του στίγματος. Στο πλαίσιο αυτό, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της γκαλερί, έχει ήδη φιλοξενήσει εκθέσεις πατρινών καλλιτεχνών και προετοιμάζει και άλλες για το προσεχές μέλλον. Το εικαστικό πρόγραμμα του Χώρου Τέχνης «Τέτα» περιλαμβάνει τη διοργάνωση workshopsκαι ομιλιών και την προβολή της γλυπτικής, της ζωγραφικής, εγκαταστάσεων, performance, της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, της λογοτεχνίας, της ποίησης, του design στο κοινό του, με υψηλό αισθητικό κριτήριο.

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν η Εύη Μαμίδη, συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας #Ποιτισμός του σπιράλ και η Άκια Σταμάτη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Η αντιπροσωπεία της παράταξης εξέφρασε το θαυμασμό της για τη δημιουργία νέων καλαίσθητων χώρων τέχνης στην Πάτρα, μίλησε για το πολιτιστικό όραμα της για την Πάτρα και παρουσίασεστην πατρινή καλλιτέχνη μέρος του πολιτιστικού προγράμματος με το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των πατρινών δημοτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.