Η Χριστίνα Παππά είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και θεωρείται μια από τις ωραίες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της ‘’γιαγιάς’’, ενώ αποκάλυψε αν της λείπει ένας σύντροφος.

Η εξωτερική εμφάνιση αποτέλεσε και εισιτήριο για εσάς;

Νομίζω ήταν και άλλες εποχές οι δικές μας ήταν τελείως διαφορετικές και σε μία ωραία γυναίκα έχει και τα καλά του αλλά έχει και τα άσχημα.

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα, θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

Σας λείπει ένας σύντροφος σήμερα;

Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά είναι και στιγμές που νιώθω ότι είμαι πολύ καλά. Εγώ έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου, να στέκομαι στα πόδια μόνη μου, να κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, να ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω. Δυστυχώς όταν είσαι σε μία σχέση κάνεις συμβιβασμούς. Επιπλέον δουλεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει χρόνος για μία νέα σχέση.

Πηγή: Λοιπον