Η Παναχαϊκή μπορεί να έχασε με 3-0 στη Ριζούπολη στο ματς με τη Κηφισιά, στο ντέρμπι και να έμεινε αρκετά μακριά πίσω από την κορυφή.

Όμως, παρά την ήττα, το κλίμα μεταξύ της ομάδας και του φίλαθλου κόσμου, παραμένει αρκετά καλό και αυτό έχει τη σημασία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του ματς πήγαν στην πλευρά των φιλάθλων και των οπαδών της Παναχαϊκής που είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα μόνο και μόνο για να βρεθούν στο πλευρό των «κοκκινόμαυρων» και οι τελευταίοι τους αποθέωσαν.

Δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό μετά από μια ήττα με 3-0. Το βίντεο του δημοσιογράφου και έμπειρου αθλητικού ρεπόρτερ του sportfmpatras.gr Γιώργου Σωτηρόπουλου που παρακολούθησε ακόμα ένα παιχνίδι της πατρινής ομάδας εκτός έδρας (το μετέδωσε ζωντανά) τα λέει όλα.

Κι ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτηση του στο facebook: «Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έχει χάσει με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής στη Ριζούπολη και συμβαίνει αυτό… Όλα αυτά από αυτούς τους παλαβούς που είναι μαθημένοι στην πίκρα, από αυτούς τους παλαβούς που δεν υπολογίζουν από ήττες…».