Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός μίλησε για τους Δύο Ξένους, την κόρη της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Αν γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πω μπράβο σε πολλές επαγγελματικές επιλογές μου. Οι Δύο ξένοι ήταν μια τόσο καλή σειρά γιατί ήταν μια κωμωδία που σε έκανε να γελάς. Είναι ο ρόλος που με έκανε πρωταγωνίστρια. Εξαιτίας του ρολού μου στους Δυο ξένους, μου έλεγαν για πάρα πολλά χρονιά ότι παρίστανα την Ελένη Μενεγάκη και ήταν πολύ βαρύ αυτό. Νιώθω ότι πλέον δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον επαγγελματικό μου χώρο, ενώ στο παρελθόν ένιωθα ανασφάλεια».

Για τις σχέσεις που έχει με την κόρη της, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Η σχέση με την κόρη μου ήταν εξαιρετικά αρμονική πάντα. Ταιριάζουμε πολύ ως χαρακτήρες. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός αναμεσά σε εμένα και στην κόρη μου γι’ αυτό και όταν την ανταγωνίζονται δύσκολα μπορεί να το αντιμετωπίσει».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε: «Η λέξη γάμος πότε δεν μου έλεγε κάτι. Με τον πάτερα της κόρης μου, Γιώργο Λιάντο, χωρίσαμε ομαλά και τις κακές στιγμές του παρελθόντος τις λύσαμε. Στη ζωή μου έχει πάντα θέση… η ζωή. Θα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη μέχρι τα βαθιά μου γεράματα και να μη γινώ «φόρτωμα» στο παιδί μου».