"Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας, 22 Αυγούστου

Συμμετέχουν:

ο Γιάννης Κούτρας και οι σολίστ, Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο)

Μια μοναδική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Πόλης. Στις 18 Ιουλίου ο Θάνος Μικρούτσικος ο κορυφαίος σήμερα Έλληνας συνθέτης θα συναντηθεί με την παγκόσμια Μαρία Φαραντούρη σε μια συναυλία υψηλής αισθητικής. Ήταν όνειρο και των δυο μεγάλων καλλιτεχνών από την αρχή σχεδόν της σταδιοδρομίας τους να συναντηθούν επάνω στη σκηνή.  

Η Μαρία όμως συνάντησε και έγινε η μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, συνεργάστηκε με τον Τζον Ουίλλιαμς, τραγούδησε με τις σπουδαιότερες ορχήστρες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου την ίδια στιγμή που ο Μικρούτσικος έγραφε μουσική για πρωτοποριακά θέατρα στην Ευρώπη και συμμετείχε στα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ συνεργαζόμενος στο τραγούδι με τους μεγάλους τραγουδιστές της γενιάς του. 

Η υπόσχεση για συνεργασία ανανεωνόταν συνεχώς όταν οι δυο καλλιτέχνες συναντούσαν ο ένας τον άλλο στις παράλληλες διαδρομές τους. Και φέτος τελικά το αποφάσισαν. Και ο Θάνος θα παίξει για χάρη της τα αγαπημένα τραγούδια του Μίκη και του Μάνου, θα παίξει Κουρτ Βάιλ που η Μαρία Φαραντούρη τραγουδάει με μοναδικό τρόπο ενώ η Μαρία θα ερμηνεύσει την Ελένη, τη Θεσσαλονίκη, τη Θάλασσα, το Σταυρό του Νότου κι άλλες αγαπημένες επιτυχίες. Στη συνάντηση των δυο συμμετέχει και ο τραγουδιστής του Σταυρού του Νότου, ο Γιάννης Κούτρας. Ο Γιάννης Κούτρας συνδυάζει την ωριμότητα με τη φρεσκάδα δίνοντας ένα μίγμα εκρηκτικό. 

Ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο Θοδωρής Οικονόμου, δυο σολίστ ευρωπαϊκού επιπέδου δίνουν την ευκαιρία στον Μικρούτσικο να παρουσιάσει τα τραγούδια του μ΄ έναν νέο πρωτότυπο τρόπο εμπλουτισμένο με αυτοσχεδιασμούς που στηρίζονται στη δεξιοτεχνική ικανότητα των εκτελεστών. 
 
Οργάνωση Παραγωγής: Cricos Productions

Ώρα έναρξης 21:30
Εισιτήρια κανονικά 15€ Εισιτήρια φοιτητικά-παιδικά 12€
Εισιτήρια Προπώλησης  12€
Σημεία Προπώλησης: Discover Πατρέως 30 2610 624916, 
Musical - Ρήγα Φεραίου 127 2610 620222, Οπτικά Καραμούζης 2610 221 989