Το ενδιαφέρον του κόσμου για το Πατρινό Καρναβάλι 2023 είναι μεγάλο και όχι μόνο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr οι κρατήσεις στην πλατφόρμα της Airbnb για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 21 και 22 Ιανουαρίου, έχουν μια σημαντική αύξηση σε σχέση με άλλα Σαββατοκύριακα, σε μία πόλη που έτσι και αλλιώς δεν φημίζεται για την επισκεψιμότητα της.

Η αύξηση αυτή οφείλεται, σύμφωνα με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το όλο θέμα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023, που ως γνωστόν θα γίνει το Σάββατο στις 21 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι κρατήσεις αυτές δεν αφορούν μόνο επισκέπτες από Αθήνα ή από άλλα μέρη της επικράτειας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο Κινέζων που προχώρησαν σε κράτηση ακινήτου σε περιοχή κοντά στην πλατεία Γεωργίου το βράδυ που θα γίνει η εκδήλωση της τελετής έναρξης.

Σύμπτωση ή όχι αυτή με τους Κινέζους το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για το Πατρινό Καρναβάλι είναι μεγάλο και ειδικότερα φέτος φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το τελευταίο Σαββατοκύριακο και τις παρελάσεις, αλλά με όλες τις εκδηλώσεις. Όπως αυτή της τελετής έναρξης.