Με πρωτοβουλία της Βουλευτή Αχαΐας κα Χριστίνας Αλεξοπούλου, ο Πρόεδρος και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κομμωτών-Κουρέων Ν. Αχαΐας συναντήθηκαν με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Τσικριλής ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην απασχόληση των εργαζομένων, το μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης παράνομης εργασίας και τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που απειλεί τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε τον Σύνδεσμο για τις επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου σχετικά με την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζουν τα κομμωτήρια.
Η Αχαιή Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό που άκουσε με ευήκοα ώτα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες κομμωτές της Αχαΐας. Τόνισε δε, ότι ο κ. Υπουργός βρίσκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα του νομού.
Η συνάντηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης της κα Αλεξοπούλου, κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του Συνδέσμου, για την προώθηση σε κυβερνητικό επίπεδο των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τη δρομολόγηση των αναγκαίων παρεμβάσεων.
Παρόντες ήταν τα μέλη του Συνδέσμου κα Έφη Κυριαζοπούλου, κα Ιωάννα Λουκοπούλου και κα Ρία Ρηγάτου.